Φιλική Προσέγγιση


Θα δουλέψουμε μαζί σας για να κατανοήσουμε τα προβλήματα σας και να βγάλουμε μία διάγνωση.

Στην συνέχεια θα σας βοηθήσουμε και θα σας συμβουλέψουμε ώστε να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε και να εφαρμόσουμε ένα σχέδιο, το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και θα στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ταχεία Αξιολόγηση – Επικεντρωμένη στις προσωπικές σας ανάγκες


Καρδιολογική Εξέταση

Με την καρδιολογική εξέταση ο γιατρός εκτιμά συνολικά τον εξεταζόμενο. Αναζητά την ύπαρξη διαφόρων συμπτωμάτων και αξιολογεί τη λειτουργικότητα της καρδιάς με το στηθοσκόπιο.

Triplex Καρδιάς (και κατ’ οίκον)

Με την εξέταση αυτή μπορεί αν μετρηθεί με ακρίβεια το μέγεθος των καρδιακών κοιλοτήτων, το πάχος και κινητικότητα των τοιχωμάτων και η μορφολογία και η κινητικότητα των βαλβίδων.
Είναι δυνατόν ακόμα να υπολογιστούν με αρκετή αξιοπιστία δείκτες λειτουργικότητας της αριστερής κοιλίας.

Holter Ρυθμού

Με την συσκευή αυτή είναι δυνατόν να καταγράφεται συνεχώς ο καρδιακός ρυθμός που στην συνέχεια αναλύεται για την ανίχνευση αρρυθμιών ή άλλων διαταραχών.

Holter Πίεσης

Ειδική συσκευή για να καταγράφεται συνεχώς και αναίμακτα η αρτηριακή πίεση του αίματος.

Δοκιμασία κόπωσης

Η δοκιμασία κόπωσης αποτελεί μια σχετικά απλή και χρήσιμη μέθοδο για τον έλεγχο της αιμάτωσης του μυοκαρδίου και γενικά της λειτουργίας της καρδιάς και του αναπνευστικού συστήματος.

Προληπτική Καρδιολογία

Αφορά άτομα υψηλού κινδύνου για ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων και άτομα με ήδη εκδηλωμένο καρδιαγγειακό πρόβλημα.

Προαθλητικός Έλεγχος

Έχει σαν στόχο την πρόληψη του αιφνίδιου καρδιακού θανάτου στη διάρκεια σωματικής άσκησης. Επίσης όμως σκοπός του προαθλητικού ελέγχου είναι και η διάγνωση παθολογικών καταστάσεων, που δεν αποκλείουν την πλήρη ή με περιορισμούς αθλητική δραστηριότητα.

Καρδιαγγειακά Νοσήματα – Μακροχρόνια Θεραπεία

Αποτελούν ένα ευρύ φάσμα διαταραχών που αφορούν την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία. Η διακοπή του καπνίσματος, η μείωση της πρόσληψης αλατιού, η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, η τακτική σωματική δραστηριότητα και η αποφυγή επιβλαβούς χρήσης αλκοόλ έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων. Επιπλεόν, απαραίτητη προϋπόθεση για την μείωση του κινδύνου από καρδιαγγειακά νοσήματα, θεωρείται η διαχείριση της υπέρτασης, του διαβήτη και της υπερλιπιδαιμίας.

Υγεία Αντρών (Στυτική Δυσλειτουργία)

Η εκδήλωση στυτικής δυσλειτουργίας σχετίζεται με αρκετούς από τους παράγοντες κινδύνου για αθηρωμάτωση. Κάποιες από αυτές είναι η αρτηριακή υπέρταση ο σακχαρώδης διαβήτης, η δυσλιπιδαιμία και το κάπνισμα. Ο έλεγχος για την ανάδειξη υποκλινικής στεφανιαίας νόσου σε ασθενείς με προβλήματα στην λειτουργία της στύσης κρίνεται ιδιάιτερα σημαντικός.

Επείγουσα Φροντίδα (24h)

Κατ’ οίκον επισκέψεις όλο το 24ωρο.